Albanian Ferries - Tragete Durres - Bari - Durres

Switch to desktop

Adriatica King

Anija jone eshte ne zoterim te certificates SIM-International Safety Management Code,Panama Maritime;Bureau Veritas(Regjistri I klasifikimit Francez).

Skeda Teknike ne Adriatica King

Trageti:

"ADRIATICA KING"

Rindertuar:

1989

Tonazhi Bruto:

10977

Tonazhi Neto:

5628

Permasat:

gjatesia 122.88 mt - gjeresia 19.42mt - zhytja 5.2

Motorri / Fuqia:

3530 * 2 KW

Shpejtesia:

22  knots

Kapaciteti i pasagjereve:

800

Kapaciteti i mjeteve:

30 trailer + 40 makina (ose 160 makina)

Garazhi:

730 ml

Kabina:

155Sherbime ne Adriatica King:
 • Restorant ne bord
 • Salle e madhe vetesherbimi
 • Kuzhine italiane mund te akomodoje deri 44 te ftuar ne te njeten kohe
 • Bar me shumllojeshmeri antipastash (pica, hot dog, sanduice, embelsira etj.) dhe akullore ,Bufe “Poseidoni”mund te akomodoje deri ne 230 te ftuar.
 • Dyqane me nje game te gjere produktesh si parfume, cigare pije alkolike, suvenire,embelsira, veshje dhe artikuj te ndryshem per dhurata.


  Argetim Ne Adriatica King:
 • Filma dhe makina elektronike per tu argetuar dhe provuar fatin!” Pub Admiral “ ka nje kapacitet 52 te ftuar
 • Dhome loje per femije e vendosur ne Deck 5 ne te cilen femijet mund te luajne ne cdo ore te dites dhe ku oranizohen evente speciale.
 • Bar Baltic I vendosur ne deck 6 ne Adriatica Queen ka nje kapacitet shebimi 235 te ftuar njekohesisht.


  Akomodimi ne Adriatica King:
 • Adriatica King ka ne total  rreth 155 kabina te vendosura ne katet e anijes..
 • Anija ka 9 klasa akomodimi  te quajtura klasa A2, A3, A4, B2, B3, B4, C2, C4 dhe suita luksi me dritare.


  Dhomat e luksit

  Ka 4 suita te cilat jane me hapesire rreth 19 m2 te pajisura me krevat dopio, divan, banje, tavoline shkrimi, mini bar, tharese flokesh, televizor, rregullator i temperatures se kondicionerit dhe nje frigorifer. Keto dhoma jane te vendosura ne katin e gjashte dhe ne to perfshihet dhe sherbimi ne dhome.

  A2 Kabina
  Keto kabina jane rreth 11 m2 dhe jane te vendosura ne katin 4 & 6. Ato jane me nje dritare krevate dyshe, TV, telefon, rregullator i temperatures se kondicionerit dhe tharese flokesh.
  Keto kabina jane te jashtme dhe te vendosura ne katin 4. Ato jane me dush, banjo, tharese flokesh, rregullator i temperatures se kondicionerit, radio, krevate dyshe.
  Jane rreth 55 kabina te ketij lloji te disponueshme ne bord.

  A3 Class (B)
  Keto kabina jane te jashtme dhe te vendosura ne katin 4. Ato jane me dush, banjo, tharese flokesh, rregullator i temperatures se kondicionerit, radio, krevate dyshe.
  Jane rreth 55 kabina te ketij lloji te disponueshme ne bord.

  B2 Class
  Keto kabina jane te jashtme  rreth 6m2  me krevate dyshe, dushe, banje, rregullator i temperatures se kondicionerit.
  Ato jane te vendosura ne katin e 4. Kostoja e kesaj dhome varet nga numri i shtreterve te rezervuara, cmimi behet me i larte per kabina  teke. Gjenden 15 B2 kabina ne bord.
  Kabinat C klas jane 9 m2 te vendosura ne katin e katert. Keto kabina nuk kane dritare, por mund te akomodojne 2 persona me krevate dyshe ne cdo kabine. Ato jane me banja dhe dush.

  C2 Class
  Kabinat C klas jane 9m2 te vendosura ne katin e katert. Keto kabina nuk kane dritare, por mund te akomodojne 2 persona me krevate dyshe ne cdo kabine. Ato jane me banja dhe dush.

  Shenim: Te gjitha kabinat dhe korridoret jane zona ku nuk pihet duhan. Ka zona te vecanta ku mund te pini duhan ne bord.

Designed by Oxygen Studio

Top Desktop version